7.3.2010

Talvikisat Somerolla

Hiukan on näköjään blogipäivittäjä kohmeessa, mutta nyt tulee usemapi juttu sitä tahtia, kun ehdin laittaa. :)

Talvikisoista ei ole paljoa omakohtaista kerrottavaa. Spot oli selvästi "hiukan" ruosteessa talven keskellä, kun pitemmän matkan treeniä ei ole päässyt tekemään miesmuistiin. Spot lähti kaarelle niin laajalle, että rämpi valtaosan kaaresta umpihangessa. Laajensi vielä kaarta sen verran ennen varikkotraileria, että kiersi sen takaa. Lähti sitten trailerin takaa hyvin kohti haettavaa neljän lampaan porukkaa muutaman metrin matkan, kunnes kääntyi ympäri ja otti varikkotrailerissa olevat 100 lammasta. Siinä sitten isäntä vihelteli tolpalta vaikka mitä, tule pois, look back jne jne. Mikään ei juuri kauheasti tehonnut, Spot oli päättänyt ottaa koko sadan lampaan porukan. Homma siis loppui pitkän vihellyskonsertin jälkeen siihen. :( Nyt se on sitten nähty, että treenaamatta ei ainakaan Spotin kanssa kannata kisoihin lähteä. Viime kesänä sillä meinaan oli todella hyvät tule pois -käsky ja look back - ei ole enää.

Kisat sinänsä olivat todella hyvin järjestetty. Kari oli tehnyt melkoisen työn, kun oli aurannut koko pellon ensin lingon kanssa ja sitten vielä viimeistellyt perälevyllä juuri ennen kisoja. Kolmosen hakumatka oli vissiin pari sataa metriä ja leveyttä alueella oli normaalin kisakentän verran. Todella esimerkillistä! :) Ilman muuta jatkossakin talvikisoja, jos vaan jaksatte järjestää! Lampaat pelasivat hienosti, vaikka oltiin lampolan kulmalla ja täytyy vielä erikseen mainita, että tytöillä oli puffetissa todelliset herkut tarjolla (harmi vain, että olin lähes koko päivän tolpalla, kaukana puffetista :)!

Tässä muutama kuva kisoista:


Kisapelto hakutolpaltapäin kuvattuna


Tässä yhdistyksen pj talvisessa kisa-asussa :)


Varikkotraileri ja tolppakoira Woomi tauolla


Kisajärjestäjä Kari tolpalla töissä


Woomi, vanha luolakoira, elää kotonakin sohvan alla...


Ykkösportti läpi


Kakkosportti läpi

Ja sitten jakoympyrään

Kisakatsomo


5 kommenttia:

  1. ihana Woomi <3 <3 Voi että kun se on harmaantuntu hurjasti, ei sitä edes "livenä" nähdessä tajua kuinka vanhalta se näyttääkään - jännä homma, oli sama juttu mulla Roosan kanssa: vasta kun katselin sen kuvia takavuosilta tajusin kuinka se oli vanhentunut vuosien saatossa :o Silmä tottuu.

    VastaaPoista
  2. No voih! :) Pitää ens kerralla muistaa,että flikat laittaa tolpalle kaffe-kuljetukesen hieman tiuhempaan,ettei kerkee kaffehammasta kolotteleen... ;)
    Onkos tuo Gunnelin Mirk noissa kuvissa...?

    VastaaPoista
  3. Woomi on jo vanhamamma. Ens syksynä tulee 10 vuotta. Vauhti tosin ei juurikaan ole hiljentynyt, mitä nyt häviää ohituksessa 2v. nuorelle pojalle.

    Kisakuvissa hyvinkin saattaa olla Gunnelin Mirk. En uskaltanut laittaa koirasta mitään mainintaa, kun en tunnistanut koiraa. :)

    VastaaPoista
  4. Toi viimesen kuvan koiran on ihan kuin se olis Piski, mutta on sen verta pieni kuva ja takaa otettu, että en kyllä ole ihan varma.
    Terv. Päivi N

    VastaaPoista
  5. Joo, Piskiksi minäkin epäilin sitä.

    -Pete

    VastaaPoista