12.3.2010

Esimerkillistä koiralauman hallintaa

Sannan sivuilla mielenkiintoinen videopätkä. Teki ainakin muhun vaikutuksen. Koirat eivät ole koko aikaa tiukasti käskyn alla, mutta kuitenkin selvästi hyvässä hallinnassa. Tässä linkki sivuille, video: freerunning sleddogs. Mitäs olette mieltä? :)

-Pete

4 kommenttia:

  1. Anonyymi9/4/10 23:18

    Moro!
    Näytti vähän samalta kun Salomo koirien kanssa kävelyllä, ehkä koiria vähemmän mutta kontrolli Salomolla parempi.
    Ootko muuten vielä hengissä kun on ollut niin hiljaista.

    Kari

    VastaaPoista
  2. Moro,

    Juu, nyt kun otit asian esille, niin Salomolla on ihailtava ote koiriin, vaikka niitä on iltapissalenkillä mukana koko revohka. Toisaalta heillä koirat eivät lähde pihastakaan pois, vaikka pihaa ei ole aidattu. :)

    On juu ollut hiukan hiljaista. Sielläkin päin tosin. :) Olen ajatellut, että teillä on karitsointisesonki menossa, niin en ole viitsinyt häiritä, kun ei oikein asiaakaan ole ollut. :)

    Nyt olen aloitellut reenailut isolla pellolla. Pitäisi saada aikaiseksi kirjoitella siitä jotain.

    -Pete

    VastaaPoista
  3. Heips,

    miltäköhän näyttäisi, jos matkan varrella olisi tullut vastaan kissa, kauris tms villieläin. Olisko kontrolli pysynyt päällänsä vai äijä huutanut pää punasena pyörä solmussa, heh hee...

    VastaaPoista
  4. Mä kans odotin koko filmin ajan, että miten kaveri kutsuu koirat taas ruotuun pyörän taakse. Sellaista pätkää ei kuitenkaan tullut koskaan. Filmi jatkui aina siitä, kun koirat oli jotenkin saatu pyörän taakse järjestykseen.
    No, vaikka tässä irvistellään, niin vaikuttavan näköistä menoa kuitenkin noin isolla koiramäärällä. :)

    -Pete

    VastaaPoista