17.8.2009

Kaksi koiraa töissä

Nappasin tänään pari kuvaa, kun kävin hoitamassa korvia yhdellä laidunnuslaitumella.

Woomi (etualalla) toimii suomalaisilla äänikäskyillä. Spot (takana) pillillä ja englannin kielisillä äänikäskyillä. Tulevaisuudessa pitää miettiä, tarvitseeko ruveta kasaamaan toista pillikäskysettiä, että voisi molempia koiria ohjata pillillä samaan aikaan. Tämä siis siinä vaiheessa, kun talossa uusi koira Spotin rinnalla.

Tässä näkyy hyvin, kuinka kaverukset pelaavat yhteen.

Tässä vielä hurraa huuto korvamerkeille. Hyvä ettei ollut revennyt koko korva irti. Tämä on pahin tapaus, mitä meillä on korvien suhteen ollut. Tässä konsultoin eläinlääkäriä, kun en ollut varma, pitääkö tuota yrittää tikata kiinni.

5 kommenttia:

  1. Ei helv*** .. että pitikin tulla kurkkaan just nyt blogiasi :-O
    Nimimerkillä edelleen se heikkohermoinen Pia

    VastaaPoista
  2. Löysin blogisi nyt vasta :-o Ihana runo tuossa sivussa. Tippa linssissä ja työkaverit taas pälyilee mitä toi taas vollottaa ;o)

    VastaaPoista
  3. Pialle:
    Voit hitsi, en tajunnut, että säkin käyt täällä. Olisin muuten sensuroinut tuon korvakuvan. No, alla ei ole tuollaisia kuvia tarjolla, jatka vain turvallisesti alaspäin. :)

    Anja:
    Joo, se runo on tosi makee. Piti aikoinaan laittaa se heti tuohon, kun Nina sen löysi. :)

    -Pete

    VastaaPoista
  4. Olis pitänyt ottaa kauhugalleriakuva yhdestä uuhesta, joka oli joutunut kärpäshyökkäyksen kohteeksi. Se oli ihan täynnä kärpäsen toukkia, jotka olivat mylläänneet villan suojissa pitkään. Kuollutta ihoa, ziljoona toukkaa, haju aivan hirveä jne. Niin sekin vaan parani, kun aloitettiin massiivinen hoito. Kaikki iho vaan kuoriutui kaulasta häntään ja kokonaan pois ja tilalle tuli vain harmaa nahka. Saas nähdä kasvaako villa enää takaisin vai jääkö nakupelleksi. Vihaan kärpäsiä, vihaan kärpäsiä, vihaan kärpäsiä...

    VastaaPoista
  5. Someron kisoissa Kari näytti jotain apteekin myymää yrttisumutetta, joka on tarkoitettu eläinten haavoihin. Pitää hankkia sitä ja koittaa sen teho. Nyt tuntuu, että haavojen paraneminen pitkittyy monesti kärpäsistä johtuen. :(

    -Pete

    VastaaPoista