7.3.2009

Karitsaveikkauksen tulokset

Veikkaus on päättynyt. Tulos on taruakin ihmeellisempi. Selvästi Minna tiesi jotain, mitä me emme tienneet, sillä kartisoista 2 on valkoista. :) Vaikka pässinä oli ruskea ja emänä musta.
Yhteensä karitsoja tuli 5. Tosin henkiin jäi 4. Viimeinen oli syntyessään tajuton, eikä saatu virkoamaan, joten lopetetin pois. Tuloksena siis 2 mustaa ja 2 valkoista. 2 pässiä ja 2 uuhta. Syntymäpainot olivat 2,2-3,2 kg. Ihan hyvin kokoisia siis tuommoiseksi katraaksi. Mausteena koko sopassa on, että uuhen toinen tissi pelaa huonosti. :( Imevät onneksi sitäkin, niin katsotaan jos se ajan kanssa lähtee pelittään paremmin. Tutitettu on nyt eka vuorokausi 4h välein lisämaitoa. Ja tässä tähdistä kuvat.

Tässä vielä uuhen kuva karitsoinnin jälkeen. Niin se maha vain pieneni ihan normaalin kokoiseksi. :)



Koska veikkaajista vain yksi veikkasi 5 karitsaa, ei palkintoa tarvitse arpoa. Voittaja on Elisa! Onneksi olkoon! Kyllä se suurlampurin silmä vain oli pistämätön! :) Alla kuva palkinnoista, toimitetaan paikanpäälle. :)

7 kommenttia:

  1. Anonyymi8/3/09 20:40

    No Wautsi,kiitos!!! ;)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut Elisalle. Taitaa nainen olla aikamoinen oraakkeli. ;)
    Päivi N

    VastaaPoista
  3. Onnea Elisa!! Näinhän sen pitikin mennä vaikka hillitön maha saattaa josksu sisältää vain yhden (nimim. kokemusta omaava ;);)) niin useimmiten siellä on monta :)

    Onnittelin kyllä myös Ninaa ja itse itseäni sillä mä ainakin luulin et pitää veikata henkiin jääneiden lukumäärä ;p Jos oisin tiennyt että kaikki lasketaan niin toki olisin viittä veikannut ;p (heh-heh, niin varmaan joo just)

    VastaaPoista
  4. Jep jep, genetiikka on ihmeellistä.
    t mj

    VastaaPoista
  5. Jos laskettais vain eloon jääneet, niin voihan se olla, että kukaan ei jäisi eloon (ainakaan ens syksyn jälkeen) :)

    Meillä on muuten tänä vuonna tullut noita valkoisia useampi jo mustista uuhista. Ja kaikilla on sama ruskea pässi. Sinänsä ihan kiva, kun rupesi noi valkoiset käymään jo tosi vähiin.

    Pete

    VastaaPoista
  6. Ensi keväänä otetaan mahakuva kaikista uuhista ja pyydetään Elisalta konsultaatio. On sitten helpompi jakaa niitä ruokintaryhmiin, eikä tarvi karitsointiaikaan jännätä, montako tulee ja joko on kaikki syntyneet. :) Elisa the Ultrasilmä. :)

    Tänään syntyi harmaan ja mustan KIRJAVA pässipoika mustasta pandauuhesta ja ruskeasta pässistä. Genetiikka on TOSI ihmeellistä. :O

    VastaaPoista
  7. Voi, ne on taas niiiin suloisia pienenä :-))

    Terkuin Pia

    VastaaPoista