9.8.2011

Fiiliksiä alkukesästä

Spot täytti keväällä 5 vuotta ja nyt rupeaa selvästi olemaan kypsempi moneen eri tilanteeseen verrattuna esim viime kesään. Nostot, jotka aiemmin tuottivat välillä uskomattoman määrän harmaita hiuksia, ovat nyt menneet todella erinomaisesti. Samoin flänkit ovat ruvenneet aukeamaan mukavasti. Etäisyys on parantunut huomattavasti jopa ilman mun jatkuvaa jarrun polkemista. Myös turha puskeminen on vähentynyt mukavasti. Kaiken kaikkiaan Spotin kanssa on ollut tänä kesänä mukava ajaa kisaratoja.

Kilpailujen tulosvarmuus on myös parantunut kivasti. Viime kesänä Tanskan PM-kisat taisivat olla ainoat, joissa pystyimme ajamaan kahtena peräkkäisenä päivänä hyvän suorituksen. Tänä kesänä on yhtä kilpailua lukuunottamatta radan menneet läpi. Tämä on tuonut itselle kivasti rentoutta ja varmuutta lisää.

Karsintakilpailuissa saimme tuloksia sen verran kasaan, että pääsimme PM-joukkueeseen sekä EM-joukkueeseen toiseksi varakoirakoksi. Tosi hienoa! :) EM-joukkueen varakoirakon paikka varmistui viime viikonloppuna aktiiviseksi, joten todella hieno kokemus on tulossa parin viikon päästä eteen. :)

Tämän kesän kurssitarjontana on ollut neljän päivän Mossen kurssi Somerolla. Oli taas tosi hienoa pyöritellä ajatuksia paimennuksesta Mossen kanssa ja tällä kertaa oikein ajan kanssa. Mossen ajatukset/ideologia sopii mulle kuin nenä päähän ja sen vuoksi niitä on niin helppo seurata. Mosse ymmärtää hyvin mun lyhyistä selityksistä, mitä tarkoitan ja päinvastoin hänen tarvitsee vinkata vain jokin yksittäinen juttu ja koko ajatus aukeaa saman tien. Mun kokonaisajatus paimennuksesta kirkastui varmasti taas pienen askeleen näiden jutustelujen aikana. Voisin yrittää jossain vaiheessa kirjoitella jotain noista ajatuksista tänne myöhemmin.

-Pete

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti