12.7.2010

Kurssia, kurssia... ja tulevia...

Ens vkolla olen menossa Mossen kurssille alkuviikosta ja loppuviikosta Jo Agnarin kurssille, joten kyllä tässä taas tietotaidon taso pitäisi nousta kohisemalla. Katsotaan, jos siellä tulee taas jotain suuria oivalluksia, niin yritän raapustella tännekin niistä.

Elokuussa lähdetään Ninan kanssa Skotlantiin lomaileen ja eihän mikään loma olisi mitään, jos siihen ei liittyisi jotenkin paimennus, joten menemme katsomaan samalla Skotlannin mestaruuskisoja! VAU, aika hienoa! :)
Tämän reissun mahdollistaa vanhempani, jotka katsovat poikien perään ja Anne, joka tulee meille pitämään taloa ja katsomaan koirien ym eläinten perään. KIITOS jo ihan hirveästi etukäteen!!!

Syksyllä pitäisi vielä lähteä Tanskaan PM:iin Spotin kanssa, aikas jännää sekin. :)

Että kyllä tässä tänä kesänä vielä on mukavasti säpinää ilmassa normaalien kisojen ohella siis.

Koulutuspyyntöjäkin on jonossa muutamia, en vain tiedä, mihin väliin niitä saisi mahtumaan. :o
Yritetään sovitella. ;)

2 kommenttia:

  1. Moi
    Mitäs Pipille kuuluu? Joko kohta starttaat sen kanssa jossain kokeissa? Olis kiva nähdä se joskus.

    Terkuin
    Päivi N

    VastaaPoista
  2. Moro, moro,

    Hyvin se on nyt ruvennut vastaamaan koulutukseen. Vielä kuitenkin pitää antaa aikaa, että se ymmärtää, miksi ylhäällä pitää olla auki. Nyt joudun vielä auttamaan sitä siinä, mutta se on vain ajan kysymys että se oivaltaa sen.
    Hyvin olen kuitenkin päässyt rakentamaan sille kaikki muita osalueita samalla, joten kun se on valmis ylhäällä, niin se voi edetä sen jälkeen kivan harppauksen eteenpäin. Liikkeet sillä on tosi makeen puhtaat, joten innolla odotan, miten se lähtee aikanaan kulkemaan. :)
    Tuskin kuitenkaan tänä kesänä vielä kisoihin.

    -Pete

    VastaaPoista