10.2.2009

Laumanjakoharjoitus kaukana ohjaajasta

Tässä olisi ensimmäinen pätkä kurssivideota.

Harjoituksena oli jakaa lampaat kahteen ryhmään pitäen ne rinteessä ja menemättä itse auttamaan lähelle. Sinänsä ei oltu määritelty, miten se on tehtävä, vaan jokaisen piti itse miettiä kuinka saa homman onnistumaan. Kukaan kurssikoirista ei ollut aiemmin jakanut laumaa ohjaajan ollessa kauempana, joten tehtävä tuntui vähintäänkin haasteelliselta. Kuitenkin kaikki koirat suoriutuivat tehtävästä. Harmiksi vain kaikkia koiria ei tullut kuvattua. :(

Laitoin videolle korostuksena look backit, koska niitä sattui tulemaan sen verran monta tuohon, että niitä pääsee hyvin katsomaan, jos look back on aiemmin ollut outo käsite. Spotin kanssa look backiä pillin kanssa on aiemmin otettu vain muutaman kerran ja silloinkin jakoharjoituksen yhteydessä ollessani itse ihan koiran takana. Tämä rutiinittomuus näkyy videolla, mutta treenikertoihin nähden olen erittäin tyytyväinen noihin suorituksiin. :)

Keli oli tosi sumuinen ja siksi lauantailta ei juuri muuta olekaan kuvattu. Sunnuntaina sitten oli kirkas keli ja sieltä matskua onkin enemmän. Laittelen niitä sitten jatkossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti