5.1.2010

Kuvakollaasi pakkaspäivän välähdyksistä

Eilen oli makeeta treenailla, kun pakkasta oli reilusti alle 10 astetta. Tänään olikin sitten jo melkein 20 ja nyt jo hyvän matkaa yli. Luntakin on satanut niin, että joka päivä on saanut lumitöitä tehdä. Heiluin tuossa eilen kameran kanssa, tässä otantoja mitä tuli vastaan. :)

Näkymä pihapiiristä.


Tässä matkamuisto 2008 vuoden paimennuksen MM-kisoista Walesista. Aika makee.


Tässä taas useamman vuoden takaa Cruftsin isosta koiranäyttelystä Iso-Britanniasta.


Toinen uusista koirankopeista saatu jo käyttöön. Kopissa lattialämmitys. Tosin Spot on koiristamme ainoa, joka usein tulee kopista, vaikka nyt on varmasti ollut sen verran pakkasta, että luulisi lämpimän kopin motivoivan. Tarkkasilmäinen huomaa, ettei Biolanin kompostikaan pörise enää 20 asteen pakkasessa. :)


Tässä eteinen tapetoinnin jälkeen. Täytyy myöntää, että hieno tuli, vaikka välillä nämä tuntuukin naisten kotkotuksilta. :) Toi jenkkitapetti oli aika pro:ta, kun siinä oli liisteri valmiina, holautti vaan rullan vesiammeeseen ja nosti seinälle. On se helppoa. :)


Ylläolevassa kuvassa oikeanpuoleinen ovi vie koirahuoneeseen, mikä selviää kyltistä (kuva alla). Tämä löytö löytyi Tukholman joulutorilta, jonne eksyimme, kun automme levisi Pip:n hakureissulla. Siitä muuten levisi vaihdelaatikko. Vaihtolaatikko maksaa vaatimattomasti vain neljä tonnia. Arvaatte varmaan, että vaihtolaatikkoa ei hankittu. Otettiin laatikko irti ja vietiin paikalliselle laatikkokorjaamolle. Kyllä siitä vielä ehta peli tulee, sillä rullaa vielä toisen miljuunan, vaikkei Nina sitä vielä arvaakaan. :)

Tämä lammastaulu taas löytyi Tukholman vanhasta kaupungista pienestä taideliikkeestä. Siellä oli paljon lammasaiheisia tauluja, jonka johdosta eksyimme sisään. Kuitenkaan ei löytynyt oikein sopivan oloista. Myyjä soitti taiteilijalle ja kysyi, olisiko valkoisia tai harmaita lampaita. Oli kuulemma yksi. Niinpä odotimme pari minuuttia ja taiteilija tuli tämän taulun kanssa. Ateljee oli kuulemma yläkerrassa. Onneksi maali ehti kuivua matkalla. :) Siis tässä on Gotlannin turkislampaita, olimme myytyjä. :)

Tämmöstä tälläkertaa.

-Pete

5 kommenttia:

  1. Toi lammastaulu on huippu. On mun mieleen ihan kybällä.

    VastaaPoista
  2. Joo, se on aikas makee. Sinänsä oli hauska, että samaan liikkeeseen tuli kaveri, joka kertoi myyjälle olevansa Suomesta ja omistavansa lampaita. Tuosta taulusta saatiin melkein tapella. se selvästi miellytti molempien taiteellisesta silmää. :)

    -Pete

    VastaaPoista
  3. Anonyymi9/1/10 16:48

    Onnittelut hienosta taulusta ja uudesta koirasta! Näytin Antille Pipin kuvaa ja Antti ihmetteli että jaa, onko Pete ottanut ajokoiran?

    t. Katri

    VastaaPoista
  4. Hienolta kyllä näyttää teidän eteinen (ja lammastaulukin on upea:))

    PS. Pip:n paimennusvideoita odotellaan jo kovasti :D

    VastaaPoista
  5. Moro,

    Vai meinasi Antti Pip:stä ajokoiraa. :)
    Meidän isä aikoinaan meinasi Spotin nähdessään, että tuohan on varmaan hyvä, kun sillä voi jänistäkin ajaa. :)

    Tällä treenitahdilla voi Pip:n treenivideon julkaisu kestää hivenen. Eilen kävin taas pätkän ottaan ja kun taukoa on varmaankin viikko-pari edellisestä kerrasta, niin hiukan meinasi alussa mopo keulia, mutta sitten meni taas suht kivasti. Nyt Pip suostuu jo irrottamaan otteensa lampaista flänkillä, mutta melko tiukka ohjaajan ote pitää koko ajan olla, muuten lähtee paimentamaan oman päänsä mukaan. Onneksi Pip käsittelee eläimiä luontaisesti hyvin. Jos sillä olisi kova halu koko ajan mennä kiinni, niin se olisi huomattavan haastava treenattava. No, tuntuupa tuota hastetta nytkin olevan. Spot tuntuu näin jälkikäteen helpolta, vai kultaakohan aika muistot. :)

    -Pete

    VastaaPoista