23.11.2009

Uusia koirankoppeja

Tilasin Pohjanmaalta pari koirankoppia.


Kopit ovat eristettyjä, tuulikaapilla olevia. Katto avattava. Pyysin lisäksi koppeihin välipohjan, niin sinne on kätevä sijoittaa tarvittaessa lämmityskaapeli. Hintaa noille tuli 280 eur/kpl. Mielestäni ihan kohtuullinen. Jos laskee pelkät materiaalit, niin työpalkkaa ei hurjasti jää. Harmillisesti nuo pitäisi vielä maalata. :( Mä en pahemmin perusta tuosta puun maalaamisesta. Nim. Ruiskulla nuo ulkorakennuksetkin on kaikki maalattu.

Pitäisi vielä hiukan modifioida tuota nykyistä koiratarhaa sekä tehdä siihen laajennusosa, niin sitten elämä taas olisi sen suhteen hiukan helpompaa. Jos sitä kerta pitää lisää koiriakin hankkia. ;)

JES, kohta pääsee taas treenaan. :)))))

-Pete

6 kommenttia:

  1. Hieno koppi. Maalaa vaan reippaasti. Ainakin meidän kopeista tuli tosi kauniita, kun maalasin ne punamultamaalilla ja kulmat, oven/ikkunanpielet sekä katonrajan valkoisella.

    VastaaPoista
  2. Tervehdys, mulla samalla tyylillä oleva koppi,
    muuten mainio kapistus mutta vuosien saatossa
    on toi katon "takaräystäs" kärsinyt valumavesistä.
    Joku pelli huovan alle olis kova sana... tai vesikouru

    terv. Oppilas

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kommenteista.
    Olisi hyvä, jos saisi rypistettyä maalauksen nyt heti, kun haetaan, mutta pelkäänpä, että jää ens kesään. Sitten se onkin jo herran hallussa, milloin tulee maalattua. :(

    Pitääpä katsoa tuota räystäsjuttua, jos sille jotain järkevää keksii.

    -Pete

    VastaaPoista
  4. Hieno koppi!
    Mun pitäisi askarrella "isoon koppiin" väliseinä ja toinen kulkuaukko -> Hip on vallannut yksin koko kopin ja laikat värjöttelee sateessa (ja sinne koppiin mahtuis vaikka koko toi meidän lauma kerralla :/ ) Tuumin, että teen sinne väliseinällä toisen karsinan, eli "linnasta rivariksi" ;) Ei vaan tahdo saada muka aikaiseksi... Tuu sä tekeen se, niin voit sen jälkeen maalata omasi ;P Keitän kahvit kyllä (ja voin jopa tarjota pullaakin :o Mietipä sitä! )
    Äh, ensi keväänä pitäisi laittaa meilläkin koiratarha uuteen uskoon - ahdistaa jo nyt :/ (vaikka todellakin, sit se olisi tehty ja palvelisi taas monta vuotta)

    VastaaPoista
  5. No ni, ny täällä tarjotaan jo päiväkahvia! :O :D

    Jos on näin "nättiä" "poutakeliä" ni eiköhän se maalattua saada. (Koko ajan sataa ja on synkkää...) :(

    VastaaPoista
  6. juu - ja päiväkahviseuraakin :o ;D

    Kyllä alkais nää poutakelit jo riittämään :/

    VastaaPoista